Over Diduca

Wij zijn DE specialist op het gebied van bedrukte verpakkingen voor zowel de food – als de non-food omgeving. Deze passie, want zo noemen wij dit, is ontstaan toen de oprichter van Diduca als bedrijfskundige tot de ontdekking kwam dat verkeerde  verpakking  een negatief effect had op de efficiency. Daarna is hij in verschillende  functies, meer dan 30 jaar  verantwoordelijk geweest  voor het drukken van duizenden  logo’s of andere  reclame-uitingen, op honderden verschillende producten.

Wij zijn een jong bedrijf, maar hebben meer dan 30 jaar ervaring waardoor  we in staat zijn onze klanten gedurende het hele traject  te voorzien van deskundig advies.

Wij hebben oog voor  Detail, zijn Innovatief, recht Door zee, gaan Uitdagingen niet uit de weg , Creatief en Afspraak is afspraak.
Wij verkopen alleen gepersonaliseerde verpakkingen  en hebben geen standaard bedrukkingen op voorraad. Hierdoor zijn wij in staat om tegen concurrerende prijzen te leveren.

Kartonnen verpakkingen  drukken  wij in eigen beheer. Wij beschikken, door onze jarenlange ervaring, tevens over een netwerk van betrouwbare leveranciers,  waar de  overige producten worden ingekocht.