Cateringdozen bedrukt 46 cm

Cateringdoos 46 cm bedrukken

Volgend/Vorig Product

Meer informatie

Cateringdozen bedrukt 46 cm

Cateringdozen bedrukt met uw logo !!! Diduca verpakkingen is de leverancier voor uw bedrukte cateringdozen. De op de foto afgebeelde doos is een 46 cm cateringdoos 6 punts geplakt  “bodem en deksel aan elkaar”.  De kwaliteit van onze dozen is uniek wij zijn  de enige leverancier in Nederland die cateringdozen leveren die standaard gemaakt zijn van 500 grams GC 2 karton.

Wij kunnen de cateringdozen bedrukken in full color of in maximaal 4 PMS kleuren. Onze drukpersen zijn standaard uitgerust met een lakunit.

De afgebeelde bedrukte cateringdozen zijn  bedrukt met PMS zwart en Neon PMS 802. Vooral door gebruik te maken van deze laatste kleur springt het logo zowat uit de cateringdoos.

Natuurlijk leveren we alle standaardmaten, maar wilt u een cateringdoos die past bij uw product en u heeft hiervoor een speciale maat nodig, dan  maken wij die voor u, zonder  hiervoor  STANSMES KOSTEN IN REKENING TE BRENGEN. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bel  +31 655720013  of mail ons. U kunt natuurlijk ook  vrijblijvend een offerte aanvragen.