Draagtassen

Draagtassen

Of het nu gaat om papieren draagtassen , luxe vilten tassen of katoenen shoppers, het maakt niet uit wij zijn de leverancier voor bedrukte tassen wij leveren onder andere bedrukte :

papieren-, non woven-, pp woven- en vilten draagtassen maar ook tassen gemaakt van katoen, jute, canvas, gras of juco zie hiervoor onze pagina eco draagtassen. Draagtassen  zijn bij uitstek geschikt om uw naam onder de aandacht te brengen en de toegevoegde (reclame) waarde is dan ook hoog.

Wij zijn in staat om de meeste tassen, binnen 14 en sommige tassen binnen 48 uur, na goedkeuring werktekening te leveren. Heeft u de tijd dan is de levertijd langer maar heeft u wel het prijsvoordeel.

Per 1 januari 2016 mag u niet meer gratis, op een verkooppunt, een plastic tas meegeven aan klanten om gekochte producten in te vervoeren. Zie de voor de hele regelgeving de volgende link :

Herbruikbare tassen die niet onder deze regelgeving vallen zijn onder ander tassen gemaakt van katoen, vilt, canvas ( mits zonder laminaat). Herbruikbare non woven, polyester en  pp woven  tassen vallen wel onder deze regeling.

Kunt u niet vinden wat u zoekt of  wilt u meer weten over de mogelijkheden bel  +31 655720013  of mail ons. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen.