Vetvrij papier bedrukken

Vetvrij papier bedrukken met uw logo of een pakkende tekst

Vetvrij papier bedrukken met uw logo en of tekst. Wilt u een repeterende tekst of op een vaste positie geen probleem wij bedrukken  zowel repeterend als  positiedruk . Uw producten verpakt in- of gepresenteerd op vetvrij papier bedrukt met uw logo. Klanten nemen foto’s en delen die op sociaal media zoals  facebook en of instagram ,  met andere woorden gratis reclame. Deze bedrukte vellen worden vooral in de horeca gebruikt maar zijn ook bruikbaar voor andere toepasingen. Hieronder een aantal voorbeelden waarvoor u bedrukt vetvrij papier kunt gebruiken.
vetvrij papier bedrukt

vetvrij papier bedrukken voor presentatie

presenteren of verpakken van gerechten zoals frites wafels pitabrood maar natuurlijk ook ideaal voor het verpakken van uw hamburger, dóner, kebab, chocola, stroopwafel, vis etc. etc.
Wij kunnen nog tientallen andere voorbeelden noemen waarvoor u bedrukt vetvrij papier voor zou kunnen gebruiken.

Afname  vanaf 250 vel met een levertijd van 1-6 weken afhankelijk van de gewenste kwaliteit en bedrukking

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bel +31 655720013 of mail ons. Ook voor afwijkende levertijden.

U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een    offerte   aanvragen of vraag hier een gratis monster aan.

Het spreekt voor zich dat wij vetvrij papier bedrukken met voedselveilige inkten en dat het papier direct in aanraking mag komen met voedsel.

Vetvrij papier bedrukken, een betere benaming is vetwerend papier, bedrukken met uw logo en of een speciale reclame tekst.

Ideaal voor het verpakken van uw hamburger, pita, dóner, kebab, chocola, stroopwafel etc. etc.

Wij gebruiken hiervoor wit vetwerend papier met een papier gewicht van 40, 55 of 70 gram en bruin ( ongebleekt) papier van 50 of 34 gram. U bepaalt zelf welke maat voor u het meest geschikt is.

Toch liever vetwerend papier op rol hiervoor dan gebruiken wij hiervoor grease proof of ersatz papier in diverse kwaliteiten. Afname kan vanaf 1000 meter.

Vetvrij papier bedrukt met uw logo = de manier om uw product en naam onder de aandacht te brengen.