Servetten bedrukken

Servetten bedrukken

Airlaid of tissue servetten bedrukken , één van onze specialiteiten. Wij bedrukken servetten met uw logo of een reclame boodschap, bedrukte servetten zijn dus uw visitekaartjes.servetten bedrukken

Servetten bedrukt met uw logo zijn niet alleen “DE” reclamedragers maar maken ook uw tafelaankleding compleet.

Servetten bedrukken wij met de door u gewenste PMS kleuren ( maximaal 4).

Op zoek naar een tissue servet, ook van 100% gerecycled materiaal,  of naar een airlaid / nonwoven servet, maakt niet uit zie hieronder voor een greep uit de beschikbare maten en uitvoeringen.

Minimale bestelhoeveelheid voor het bedrukken van Airlaid servetten is 4800 en voor tissue servetten 6000 stuks.

Servetten bedrukken voor een huwelijk ? of beurs of andere activiteit. Wij voeren een speciale lijn voor feestelijke gelegenheden verkrijgbaar  in een kleine oplage vanaf 100 stuks voor meer informatie stuur een  mail of bel +31655720013

Ons assortiment bestaat onder andere  uit  de volgende maten:

Gekleurde servetten  ( pastel- of deeptone kleuren) bedrukken is ook mogelijk\, wel is het zo dat de kans bestaat dat tissue kleur en drukkleur mengen. Daarom adviseren wij om donkergekleurde servetten te bedrukken met goud of zilverkleurige inkten.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bel +31 655720013 of mail ons.

U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een    offerte   aanvragen of vraag hier een gratis monster aan.

Zijn bedrukte servetten slecht voor het milieu ?

Deze discussie, zijn disposable servetten in vergelijk met linnen/katoenen servetten, slechter  voor het milieu loopt al minimaal 20 jaar.
Er zijn producenten die universiteiten opdracht hebben gegeven om te onderzoeken wat beter is, conclusie het is maar net wat je als resultaat wilt zien. Met andere woorden geen winnaar aan te wijzen. Wel is het zo dat in vergelijking met 20 jaar geleden het bestanddeel gerecycled “basis” materiaal  fors is toegenomen.

Servetten bedrukken, zijn de hierbij gebruikte inkten milieu onvriendelijk?  nee wij gebruiken  alleen inkten/verf die gemaakt zijn van organisch materiaal, op water basis.