Servetten bedrukken

Servetten bedrukken

Servetten bedrukken airlaid of tissue, dat is één van onze specialiteiten . Wij bedrukken servetten met uw logo of een reclame boodschap, hierdoor worden deze bedrukte servetten uw visitekaartjes.servetten bedrukken

Servetten bedrukt met uw logo zijn niet alleen “de” reclamedragers maar maken ook uw tafelaankleding compleet.

Servetten bedrukken wij met de door u gewenste PMS kleuren ( maximaal 4).

Op zoek naar simpel 1 laags servet,  of naar een airlaid / nonwoven servet, maakt niet uit zie hieronder voor de beschikbare maten en uitvoeringen.

Minimale bestelhoeveelheid voor het bedrukken van Airlaid servetten is 4800 stuks en voor tissue servetten 6000 stuks.

Servetten bedrukken  voor een huwelijk ? of  beurs of andere activiteit. Wij voeren een speciale lijn voor feestelijke gelegenheden verkrijgbaar  in een kleine oplage vanaf 100 stuks  voor meer informatie stuur een  mail of bel +31655720013

Ons assortiment bestaat onder andere  uit  de volgende maten:

Gekleurde servetten  ( pastel- of deeptone kleuren) bedrukken is ook mogelijk wel is het zo, dat de door u gewenste PMS kleur eerst op witte inkt wordt gedrukt, hierdoor kan het resultaat iets afwijken van de door u gewenste kleur. drukken.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bel +31 655720013 of mail ons.

U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een    offerte   aanvragen of vraag hier een gratis monster aan.

Zijn tissue servetten slecht voor het milieu ?  Deze discussie, zijn disposable servetten in vergelijk met linnen/katoenen servetten, slechter  voor het milieu zijn loopt al minimaal 20 jaar.
Er zijn producenten die universiteiten opdracht hebben gegeven om te onderzoeken wat beter is, conclusie het is maar net wat je als resultaat wilt zien. Met andere woorden geen winnaar aan te wijzen. Wel is het zo dat in vergelijking met 20 jaar geleden het bestanddeel gerecycled “basis” materiaal  fors is toegenomen.

Servetten bedrukken, zijn de hierbij gebruikte inkten milieu onvriendelijk?  nee wij gebruiken  alleen inkten/verf die gemaakt zijn van organisch materiaal, op water basis.