Non woven draagtassen

Non woven  draagtassen

Non woven draagtassen zijn sterk, duurzaam, 100 % recyclebaar en makkelijk te bedrukken. De non woven draagtassen kunnen maanden meegaan. Deze tasen worden vaak hergebruikt. Mischien een idee om voor deze tassen te vragen,is de tas na een aantal maanden gebruikt te zijn ,aan vervanging toe, ruil deze dan weer om voor een nieuwe, als dit geen goedkope  reclame is.  Met andere woorden veel reclame tijd voor weinig geld. Wordt de tas  geruild is de klant ook weer in de winkel dus een win win stituatie. U  kunt natuurlijk ook kiezen voor een milieu vriendelijk non woven tas, gemaakt van gerecycled pet flessen.

non woven tassen

 

Snel een tas nodig , bijvoorbeeld voor een beurs, dan kunt u kiezen voor een standaard tas die wij voor u binnen 48 uur bedrukken. Wat minder haast dan leveren wij binnen 10 werkdagen. Wilt u het prijsvoordeel kies dan voor een levertijd van 12 weken u kunt dan ook de door u gewenste uw eigen maat opgeven.

Gebruikt u deze tas om weg te geven voor reclame (niet om verkochte artikelen in te verpakken), dat mag volgens de nieuwe regelgeving gratis.

Wij bieden u de mogelijkheid om binnen 1 order te kiezen voor meerdere kleuren basis materiaal,  hierdoor krijgt u een tas voor de zomer en voor de herfts.

U kunt kiezen uit vele afwerkingsmogelijkheden, extra lange hengsels, ritssluiting, drukknoop, telefoon tasje of een extra lusje waardoor u de tas kunt sluiten met een mooi lint, en meer dan 20 standaard kleuren.

kleurenwaaier non woven draagtassen

Wij bedrukken deze non woven draagtassen  al vanaf 100 stuks. Voor het bedrukken maken wij, afhankelijk van het ontwerp, gebruik van zeef- of offsetdruk. Vooral met offsetdruk is het mogelijk om opdrukken van hoge kwaliteit te realiseren ze zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen

  • uitgestanst handvat ( vooral bij een hogere oplage veel prijsvoordeel zijkanten worden geseald ipv gestikt)
  • postman bag
  • schoudertas

Bij hogere oplagen is de tas zelfs leverbaar in uw eigen PMS kleur.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bel  +31 655720013  of mail ons. U kunt natuurlijk ook  vrijblijvend een offerte aanvragen.

Niet de tas die u zoekt ?  wij leveren ook:

Nieuw in frankrijk leveren wij deze tassen ook onbedrukt bezoek onze webshop onbedrukte tassen voor meer informatie