servetten bedrukken 33 cm 2 laags

servetten bedrukken 33 cm 2 laags

Volgend/Vorig Product

Meer informatie

Servetten bedrukken 33 cm 2 laags

Servetten bedrukken 33 cm 2 laags, is de manier om uw bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen, en  is relatief goedkoop.

Servetten bedrukken met  een reclame tekst of logo? dat is onze specialiteit

Servetten bedrukken wij in de door u gewenste PMS kleur of full color.

Minimale bestel hoeveelheid voor het bedrukken van Airlaid servetten is  4800 stuks en voor tissue servetten 6000 stuks.
Maximaal aantal drukkleuren 4.

Ons assortiment bestaat onder andere  uit  de volgende maten:

  • 1 laags 24 cm 1/4 vouw en 33 cm 1/4 1/8 vouw
  • 2 laags 24 cm 1/4 vouw, 33 en 40 cm 1/4 en 1/8 vouw
  • 3 laags 24 cm 1/4 vouw, 33 en 40 cm 1/4 en 1/8 vouw
  • airlaid  24  33 en 40 cm u heeft keuze uit diverse grammage’s en  naaste de bekende 1/4 en 1/8 vouw kunnen airlaid servetten ook als bestekzak (pochetto) gevouwen worden

Gekleurde servetten  ( pastel- of deeptone kleuren) bedrukken is ook mogelijk wel is het zo , dat de door u gewenste PMS kleur eerst op witte inkt wordt gedrukt, hierdoor kan het resultaat iets afwijken van de door u gewenste kleur.

Wij kunnen samen met u het gehele proces vanaf ontwerp tot een bedrukt servet voor u verzorgen. Het hiernaast afgebeelde servet van Museum Staphorst is de druk ontstaan vanaf een vel papier waarop met de oude techniek Staphorster stipwerk de figuren met de hand op een stuk papier zijn gedrukt. Vervolgens gescand en digitaal omgezet en als laatste met de kleurwaaier PMS kleur bepaald. Aan de hand van eerder gedrukte servetten de kleur getoetst wat uiteindelijk heeft geleid tot een optimaal resultaat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bel +31 655720013 of mail ons.
U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een    offerte   aanvragen of vraag hier een gratis monster aan.

 

Zijn tissue servetten slecht voor het milieu ?  Deze discussie zijn, disposable servetten in vergelijk met linnen/katoenen servetten, slechter  voor het milieu zijn loopt al minimaal 20 jaar.
Er zijn producenten die universiteiten opdracht hebben gegeven om te onderzoeken wat beter is conclusie is, maar net wat je als resultaat wilt zien. Met andere woorden geen winnaar aan te wijzen. Wel is het zo dat in vergelijking met 20 jaar geleden het bestanddeel gerecycled “basis” materiaal  fors is toegenomen.

Daarnaast wordt voor het bedrukken, alleen inkten/verf gebruikt die gemaakt worden van organisch materiaal, op water basis.
Voor het bedrukken van servetten wordt gebruik gemaakt van flexodruk.