Cateringdozen bedrukken met logo

Cateringdozen bedrukken met logo of andere reklame tekst

Cateringdozen bedrukken met logo ?, wie kent of gebruikt de oer degelijke Nederlandse  cateringdoos niet?

Uw merknaam of logo extra onder de aandacht brengen laat deze drukken op een cateringdoos hierdoor wordt de cateringdoos uw visitekaartje.

Wij leveren cateringdozen bedrukt met logo natuurlijk in de standaard  maten,  55 cm 46 cm  en  36 cm  met of zonder venster en 4 of 6 punts geplakt, in de standaard hoogte van 8 cm.

Cateringdozen zijn ideaal voor het vervoeren en of presenteren van bijvoorbeeld :

Wij leveren alleen dozen bedrukt met uw logo of andere reclame uitingen.

Bij Diduca koopt u bedrukte cateringdozen van ouderwetse kwaliteit.
U kunt ook zeggen van hedendaagse productontwikkeling. De juiste uitsparing in de bodem zorgt ervoor dat de doos altijd open blijft staan. Een doos voor amuses?  wij leveren extra hoge dozen en indien gewenst een tray voor de amuse bakjes.

Voor onze dozen gebruiken wij alleen karton vervaardigt van primaire vezels. Dit karton mag, in tegenstelling tot karton gemaakt van gerecycled papier, direct in aanraking komen met voedsel.Wij waren de enige leverancier in Nederland die catering dozen bedrukken  en hiervoor standaard 500 grams GC2 gebruiken voor de 55 en 46  cm cateringdozen. Dit deden wij bewust , vaak worden de cateringdozen gebruikt in een gekoelde ruimte, waardoor ze minder stevig worden en de bodem doorzakt. Door zwaarder karton te gebruiken zakt de bodem minder gauw door.

Door recente marktontwikkelingen gebruiken we voor  de 55 cm dozen ( bodem 500 gram en deksel 400 gram)  en de 46 cm dozen van 400 grams gc2 karton . Wij kunnen dozen gemaakt van 500 grams karton nog steeds leveren maar is niet langer meer de standaard kwaliteit.

Past uw product niet in de hierboven genoemde standaard maten geen probleem wij leveren in principe elke door u gewenste maat maar ook speciale aanpassingen als :

  1. extra uitsparingen
  2. een speciaal venster waarin uw logo is verwerkt
  3. of een bedrukte bodem

zijn mogelijk WIJ BRENGEN HIERVOOR GEEN STANSMESKOSTEN IN REKENING.

Met andere woorden, U kunt de cateringdoos dus zonder meerkosten aanpassen aan uw product.

Wij leveren ook bedrukte gebaks-, bonbon-, en schoenendozen +31 655720013 of mail ons.
U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een  
  offerte   aanvragen of vraag hier een gratis monster aan.