Cateringdozen bedrukken

cateringdozen bedrukken

Volgend/Vorig Product

Meer informatie

Cateringdozen bedrukken

Waarom cateringdozen bedrukken met uw logo ?? , uw kwaliteitsproducten verpakt in cateringdoos bedrukt met uw logo, is het  visite kaartje voor uw bedrijf. Wij bedrukken al jaren cateringdozen met logo’s, productfoto’s en/of andere reclame uitingen. Dat cateringdozen ideaal zijn voor het vervoeren en presenteren van, belegde broodjes – salades -koude of warme vis – BBQ schalen – vleesschotels, is al jaren bekend. Bij Diduca koopt u een cateringdoos van ouderwetse kwaliteit. U kunt ook zeggen van hedendaagse productontwikkeling. De juiste uitsparing in de bodem  zorgt ervoor dat de doos altijd open blijft staan.

Wij leveren  deze cateringdozen  in de bekende maten, zowel 4 punts ( losse bodem en deksel) als 6 punts geplakt ( bodem en deksel aan elkaar).

Wilt u iets anders, omdat uw product ook speciaal is, dan passen wij onze dozen hierop aan:

een andere  maat, extra uitsparing,  een speciaal venster verwerkt  in uw logo.

Geen enkel probleem: wij  leveren  cateringdozen in elke maat naar keuze in een  4 punts geplakt (losse bodem en deksel) of  6 punts geplakt ( bodem en deksel aan elkaar) uitvoering.

HIERVOOR BRENGEN WIJ GEEN STANSMESKOSTEN IN REKENING.

U kunt de doos dus zonder meerkosten aanpassen aan uw product.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bel +31 655720013  of mail ons. U kunt natuurlijk ook  vrijblijvend een offerte aanvragen.